• Our Minecraft servers are offline but we will keep this forum online for any community communication. Site permissions for posting could change at a later date but will remain online.

Bütün MCGamer Ranklari-Turkish,Türkçe

alpbaboy

Platinum
Joined
Apr 22, 2015
Messages
53
Reaction score
171
Merhaba!
Bu Konu Ilk Öncelikle Oyunculari MCGamer kurallari hakkinda bilgilendirmek ve onlara rank özelliklerini göstermek amacıyla yapılmıştır, CAmadeusA 'e orjinalini hazırladığı için teşekkür ederiz


  1. Member (Oyuncu): Bu Ranki Servera girdiğiniz zaman aliyorsunuz. Maplere 1 oy verebiliyorsunuz,ve dolu odalardaki oyunculari kickleyemiyorsunuz. Yukarda yazdığım renk şeklindede oyunda renginiz koyu yeşil gözüküyor. Forum Rankiniz'de ayni oyundaki renk gibi. Ve Teamspeak iconu aşağıdaki gibi:
-=- Donor Rankleri -=-
Butün Bu rankler (Quantum dışında) marketten satin alabilirsiniz, buraya tiklayarak sizi siteye yönlendircek here.
Yardım istiyorsanıda buraya tıklayın here.

  1. Gold: Bu Ranke Sahip Olabilmeniz için Aylık için $10 dolar, Sınırsız Kullanım içinde $40 dolar ödemeniz gerek. Maplere 3 oy verebiliyorsunuz ve odalarda Normal Oyunculari odalar doluysa kickleme özelliğiniz var.Ve Tabiki /mask özelliği. Oyunda isminiz(Tab listte ve chatte) ve forumlarda yukardaki gibi altin sarisi renginiz olcaktir . Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibi :
  2. Diamond: Bu ranki aylık satin alabilmeniz için $15 dolar , veya $60 dolara sinirsizini alabilirsiniz. Odalar eğer doluysa oyuncu kickleme özelliğiniz bu donorda gold donorlari ve tabiki normal oyunculari. Maplere 4 tane oy kullanabilirsiniz. Bu donorda /mask ve /disguise özelliğiniz var. Oyunda ve forumda (tabda ve chattede) aynı yukardaki renk gibi olacaktir. Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibi:
  3. Platinum: Bu ranki aylık satin alabilmeniz için $20 dolar, veya $80 dolara sinirsizini alabilirsiniz. Odalarda eğer doluysa oyuncu kickleme özelliği bu donorda diamondlari,goldlari,ve tabiki normal oyunculari. Maplere 5 oy kullanabiliyorsunuz, Bu Donorda /mask, /scramble, /disguise, ve /fly commandlari var(Tabiki Fly Hubda Ve Lobby de). Bu Donorda bide /cc var chatcolorunuzu değiştirmeyi sağlıyor. Forumdaki ve oyundaki renginiz yukarda gösterilen renk gibi olcaktir. Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibi:
  4. Quantum: Bu Rank Çok Özel bir donor, ve bu donora sahip sadece 64 kişi var. Bu Donordan sınırlı sayıda var ve özel. Bunlari alanlara ChadTheDJ in imzaladığı bir tişört ve bir MCGamer kartı geliyor, Bir MCGamer kutusunda. Bu Donor Bütün donorlari oyun doluysa kickleyebilme özelliğine sahip ama permission olarak Platinum'la aynı. Bu Donorlarin Rengi Yukarda gösterdiğim açık yeşil rengi ile aynıdır (Forumda ve oyunda). Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibi:

    -=- Yetkili Rankleri -=-
Bu Yetkili ranklerini Sadece Başvurarak alabilirsiniz Para ile satilmaz!.

  1. Moderator: Bu ranki sadece Başvurarak alabilirsiniz. Moderatorler serverin arka kemiğidir. Bunlarin görevleri insanlari serverda kurallara uydurtmaya çalışmak, ve kurallari bozanlarida cezalandirmak. Örneğin: Spammers ,Hackers Moderatorlerden yardim için teamspeak e gitmeniz gerekir, yada forum veya oyun içide olabilir. Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibidir:
  2. Sr. Moderator: Senior Moderatorlerin görevi istifa eden moderatorlerin yetkilerini almak, Ayrıca Bunlarin Moderatorlerin erişemediği yerler var mesela Moderator Başvurulari, Ceza Itirazlari (Disputeler). Bunlar Ayrıca Moderator Reportlarina Bakabilerler. Bunlar bazen tek başına işlerini yaparlar ve bazen yardıma ihtiyaçları oluyo Son MCGamer Sr.Mod Yükseltmeleride bunun için . Senior Moderatorler bide Adminlerin Yardımcısıdır onlara her konuda yardım etmek zorundadir, Senior modken istifa ederseniz size VIP verilir. Bu ranki sadece Moderatorler alabilir Ama bunlar onlarin işlerini nasıl yaptığına bağlıdır. Bunlar MCGamerdaki çoğu işten sorumludur, Ve Bunlar bazen işlerde liderlik sorumluluğunu üstlenmek zorundadir. Sr. Modlara Forumdan ulaşabilirsiniz. Bazende Bir Moderatorden Istiyebilirsiniz . Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibidir:
  1. Admin: Adminler Bu Ekibin En Üstündeki kişilerdir. Bunlarin Yetkileri nerdeyse herşeydir. Adminler her yetkiye sahiptir bazilari,: the teamspeak gamemode gibi, Her Adminin Farklı işi vardır. Adminler ChadTheDJ in adamlari, ve bu işlerini çok iyi yapmak zorundadir, aslında zaten öyle . Bunlar genellikle işleri için ödüllendirilmezler,Bunlarin Görevleri Şunlar: Hubu Editlemek, Işlerde Lider olmak, Yetkililerin Motivasyonunu Yükseltmek, ve bunun gibi başka şeyler. Adminler nadiren küçük işlerde yardım ederler. Admin rankini sadece işini süper yapan sr.modlara verebilirler ama ancak MCGamer için önemli bir mesele varsa iş için direk admin seçilenler var. Adminlere genellikle ulaşmasi kolay deildir, Sadece Forumlardan özel mesaj atarak ulaşmayı deniyebilirsiniz, Yada bir tane sr.mod 'a sorabilirsiniz. Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibidir:
  1. Developer: Eğer Modlar Bu Serverin arka kemiği ise Developerlerde Beyni. Bunlarin Yaptiklari Şu an Gördüğünüz Herşey. Developerlerin Görevi Serverdaki Pluginlerle uğraşmak, Bu da nerdeyse herşey, Başka Bunlarin işleri Bug Report larina bakip yeni şeyler eklemek. Bunlar Survival Games Pluginini Scratch den eklediler, serverdaki buglari sadece oyuncularin reportlariyla düzeltebilirler. Bunlarin Sorumluluklari Serveri Oynanabilir bir yer yapmak. Bunlar ayrıca IRC networkü kurdular, ve bunlar ayrica şuanki forumuda kodladilar. Bunlar MCGamerin en kritik yetkilileri, bunlar olmadan hiç bişey olamazdı. Bunlarla Iletişime Geçmenize Çok Gerek yok aslında. Ve Teamspeak iconuda aşağıdaki gibidir:
  1. Owner: Chad bu serverin Kurucusu. O Hep son kararlari verir. O ne Derse o olur. Chadin işi donationslarla ilgilenmek, Chad Bu serverin parasini bizim yaptiğimiz donate lerle karşılıyor . Chad Bi nevi Yetkililerin Teknik Direktörü, O Ayrıca Her kararın yapılmasından önce ona sorulur. Bu serverin çalışmasını herşeyi o Kurdu. O Ayrıca kimlerin Youtubedaki Aboneler Sayesinde VIP olacağına karar veriyor, ve bunun gibi şeyler. Chad bu serverda görebilceğiniz en üst kişi, ve serverin rehberi, servera yaptiği herşey emin olun bence hak verilmeli.
    Onun Teamspeak iconu taç.
-=-Özel Rankler-=-

Bunlar Belirli Şeylerle Kazanılabilcek yetkiler

  1. Map Maker: Map Maker rankini almanız için MCGamer içindeki herhangi bir oyundaki mapi yapmaniz lazim, ama bunun için Adminlerden Onay Almaniz gerek. Bu rankin rengi pembe bunun sebebi arkadaşlık anlamına geliyor,. Map Maker'in Yetkileri VIP ile eşit. Ve Teamspeak Iconu Aşağıdaki Gibi:

  1. VIP: VIP bu servera çeşitli yönlerden yardım edenlere veriliyor. Ve Belirli Bir Aboneye Ulaşmış Youtuberler, veya belirli bir izleyiciye ulaşmış twitch kullanıcılari. Bunlara Sahip Olanlara,veya yapanlara VIP veriliyor. Ve Teamspeak iconu aşağıdaki gibidir:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Umarım Iyi Çevirebilmişimdir Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim
I Hope I translated well Thanks For Reading My Thread​
 
Last edited:

Inferno

Senior Moderator | Recruitment Team
Joined
Jul 29, 2014
Messages
524
Reaction score
1,317
Wow! that looks amazing! Keep up the great work! c:
 

Omar

District 13
Joined
Feb 20, 2014
Messages
1,832
Reaction score
2,800
Great work! Now the Turkish people who don't understand English can understand the ranking system :D
 

AliHDD

Spectator
Joined
Nov 14, 2015
Messages
4
Reaction score
16
Çok Güzel Olmuş Emeğine Sağlık Ama Keşke Gitmeseydin :(
 

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
242,193
Messages
2,449,633
Members
523,972
Latest member
Atasci